VIRKISTYSPÄIVÄT

Tuo yrityksesi, tiimisi tai vaikka kaveriporukkasi meille
virkistäytymään mahtavien ryhmäohjelmien ja hyvinvoinnin merkeissä!

Etsitkö tapaa tuoda tiimisi yhteen, lisätä työhyvinvointia ja vahvistaa yhteishenkeä? Järjestä unohtumaton virkistyspäivä, joka yhdistää elämykset, yhteistyön ja rentoutumisen. Tarjoamme räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia, jotka sopivat niin pienille tiimeille kuin suurille organisaatioille.

Olipa kyseessä adrenaliinia nostattava seikkailupäivä luonnon helmassa, rentouttava joogahetki tai inspiroiva työpaja, me huolehdimme kaikesta puolestasi. Sinun tarvitsee vain nauttia ja nähdä, kuinka tiimisi yhteishenki ja motivaatio nousevat uusiin ulottuvuuksiin.

Panostus työntekijöidesi hyvinvointiin on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Varaa yrityksesi virkistyspäivä jo tänään ja tee tulevasta työpäivästä entistä energisempi ja iloisempi!

TYHY-päivät

Työhyvinvointi ja henkilöstön jaksaminen ovat yrityksen kuin yrityksen tärkein kulmakivi. Viime aikoina on puhuttu paljon palautumisen tärkeydestä ja tähän meillä on hyviä uutisia. Meillä työskentelee Oulun alueen ensimmäinen palautumisvalmentaja ja tyky-päiviin löytyy tämän kautta paljon uudenlaisia työntekijöiden palautumista vahvistavia ohjelmia. Kysy lisää!

Tsekkaa tästä ohjelmaa virkistyspäiviin: ohjelmapalvelut