Show menu
Suomi / English

Oman elämänsä tähti

Hinta
Pyydä tarjous ryhmällesi!

Vuoden odotetuimmassa spektaakkelissa estradilla häikäisevät oman väen lahjakkuudet. Kaikille tutut henkilöt pääsevät näyttämään parhaat puolensa osana illan showta! Upea juhla alkaa jo iltapäivällä, kun ammattilaisemme ottavat joukkonne huostaansa ja alkavat loihtia työpaikaltanne esiin…

Tyylikkään juontajan tai juontajaparin illalle - Esiintymiskoulutus juontajalle ja valmiiksi käsikirjoitetut juonnot 

Uskomattoman upean tanssiesityksen - Tanssinopetus ja koreografia

Kuorosodan - Lauluopetus ryhmille laulunopettajien johdolla, ohjelmisto ja Kuorosodan juontaminen ja säestäminen osana illan muuta ohjelmaa.

Taikurin - Taikakoulu, tarvittavat välineet ja asusteet. Pari tuntia ammattilaisen ohjauksessa antaa eväät työkavereiden hämmästyttämiseen!

Sirkustaiteilijan - Sirkuskoulu valmentaa illan iloksi esim. virtuoosimaisen jonglöörin. Kukapa tätä taitoa ei olisi aina halunnut oppia!

Voimisteluesityksen - Esitys ei todennäköisesti mene ihan putkeen, sillä harjoitella ehditään VAIN kerran. Mutta ryhmän pokka pitää, sillä ”vaativat ja vaaralliset” voimistelutehtävät eivät ole mikään naurun asia.

Hinta sisältää: päivän koordinoinnin, harjoitustilojen varaukset ja aikataulutukset sekä iltajuhlan juonnon ja stage managementin. Te valitsette porukallenne sopivat palikat illan ohjelmistoon. Esitysosioiden hinnoittelu tapahtuu ryhmäkoon, aikataulun, harjoitustilojen, kuljetusten jne. mukaan. 

Kysy tarjous! Nämä juhlat muistetaan pitkään!

Vakuutukset: Go Arctic Oy:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Lisätietoja ja ohjelmavaraukset tästä!

X