Show menu
Suomi / English

Go Arctic! 

Me teemme yritystapahtumastasi onnistuneen ja uniikin vankalla ammattitaidolla ja rennolla asenteella. Meiltä saat elämykset, eväät ja esiintyjät kaikenlaisiin tapahtumiin – vaikka luonnon helmaan tai keskelle kaupunkia! Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää!

Ohjelmapalvelut

Tarjoamme ainutlaatuisia pohjoisia kokemuksia ympäri vuoden. Tuo yrityksesi, tiimisi tai vaikka kaveriporukkasi meille virkistäytymään mahtavien ryhmäohjelmien ja hyvinvoinnin merkeissä!

Lue lisää!

Opaspalvelut

Ota Oulun parhaat nähtävyydet haltuun tai lähde tunnelmalliselle luontoretkelle ammattitaitoisten oppaidemme kanssa, jotka tuntevat tienoon kuin omat taskunsa!

Lue lisää!

Go Arctic tapahtumat

Jos etsit hauskanpitoa isolle porukalle, meiltä löytyy eväät järjestää mieleisesi tapahtuma - etsitpä sitten musiikkiesityksiä, toiminnallisia teemailtoja tai vaikka yrityksen omia festareita!

Lue lisää!

Go Arctic Meetings

Järjestämme kaikenkokoiset kokoukset, konferenssit ja juhlat oheisohjelmia ja retkiä myöten! Tarjoamme teille sopivat kokous- ja juhlatilat.

Lue lisää!

Henkilöstön yhteystiedot

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi yrityksesi juhliin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin upeita elämyspalveluita unohtamatta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää!

X